خانه هنر
خانه هنر
درباره وبلاگ


به وبلاگ من خوش آمدید

____________________
دسته بندی

عروسک

نقاشی موزاییک(معرق کاشی)

ویترای (نقاشی روی شیشه)

نقش برجسته سفال

بافتنی و قلاب بافی

عکس دکوراسیون

سوخته نگار

پیکرتراشی چوب (مجسمه چوبی)

گلدوزی و روبان دوزی

هنر پرورش کودک خلاق و باهوش

کیک و شیرینی

انواع کرم و خامه برای کیک و شیرینی

تزئینات عروسی

جعبه های کادویی

دسر

غذا

____________________
آرشیو

خرداد 1391

ارديبهشت 1391

____________________
مطالب اخیر

کاسرول فرانسوی؛ دسری خوشمزه
پخت دست پیچ یا رولت گوشت با روشی ویژه و خاص
کیک میوه ای سریع و راحت
کیک های قرمز رنگ مخملی برای روز عشق
دسر فرانسوی
کیک شکلات
کلوچه شکلاتی
فاندانت شکلاتی
طرز تهیه دسر شکلاتی
طرز تهیه ژله با میوه
دسر برفی
طرز تهیه دسر پاناکوتا
طرز تهيه فلافل خوزستاني
طرز تهیه دسر شکلاتی سرد
طرز تهیه تیرامیسو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش جعبه کادو
آموزش ساک دستی کاغذی
آموزش جعبه کادو

____________________
نویسنده

راضیه

____________________
لینک ها

حمل ماینر از چین به ایران

حمل از چین

پاسور طلا

الوقلیون

____________________
لینک ها

تجربه عشق

لیلی و مجنون

ردیاب خودرو


تبادل لینک هوشمند
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان خانه هنر و آدرس inana.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.





____________________
امکانات

RSS 2.0

فال حافظ

قالب های نازترین

جوک و اس ام اس

جدید ترین سایت عکس

زیباترین سایت ایرانی

نازترین عکسهای ایرانی

بهترین سرویس وبلاگ دهی

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 6
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 7
بازدید ماه : 70
بازدید کل : 86540
تعداد مطالب : 114
تعداد نظرات : 21
تعداد آنلاین : 1

دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:,

کیک سیب معطر

مواد لازم‌


▪ روغن‌ زیتون‌: ۳ قاشق‌ غذاخوری‌
▪ شكر دانه‌ ریز یا آسیاب‌ شده‌: سه‌ چهارم‌ فنجان‌
▪ تخم‌ مرغ‌ زده‌ شده‌: ۲ عدد
▪ اسانس‌ وانیل‌: ۱ قاشق‌ چایخوری‌
▪ آرد الك‌ شده‌: ۱ لیوان‌
▪ ادویه‌ پای‌ سیب‌: یك‌ و یك‌ دوم‌ قاشق‌چایخوری‌
▪ سیب‌ ورقه‌ شده‌ و بخارپز: ۴۰۰ گرم‌
▪ پوست‌ لیموترش‌ رنده‌ شده‌: ۱ قاشق‌چایخوری‌
▪ كشمش‌ پلویی‌: یك‌ دوم‌ لیوان‌


طرز تهیه‌


ابتدا روغن‌ و شكر را در یك‌ كاسه‌ بزرگ‌مخلوط كرده‌ و وانیل‌ و تخم‌ مرغ‌ها را به‌ آن‌ اضافه‌كنید. آنگاه‌ آرد و ادویه‌ را در یك‌ كاسه‌ ریخته‌ ومخلوط كنید و همچنین‌ سیب‌، پوست‌ لیمو وكشمش‌ را نیز به‌ همین‌ ترتیب‌ مخلوط كنید. درمرحله‌ بعد، از مخلوط آرد و مخلوط سیب‌ به‌تناوب‌ به‌ مخلوط تخم‌ مرغ‌ اضافه‌ كنید. سپس‌مخلوط را در یك‌ ظرف‌ كیك‌ به‌ قطر ۲۲/۵سانتی‌ متر و ارتفاع‌ ۱ سانتی‌ متری‌ كه‌ قبلا آن‌ راچرب‌ كرده‌اید بریزید. در مرحله‌ آخر ظرف‌ را باحرارت‌ ۱۸۰ درجه‌ سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه‌ فارنهایت‌ و به‌ مدت‌ ۳۰ تا ۴۵ دقیقه‌ بگذارید بپزد، تازمانی‌ كه‌ سطح‌ كیك‌ طلایی‌ رنگ‌ شود. نكته‌ قابل‌توجه‌ اینكه‌، قبل‌ از خارج‌ كردن‌ كیك‌ از قالب‌، ۵دقیقه‌ صبر كنید تا خنك‌ شود.
● ارزش‌ غذایی‌:
▪ كالری‌: ۱۸۱ كیلوكالری‌
▪ چربی‌: ۵/۳ گرم‌
▪ كلسترول‌: ۳۳ میلی‌گرم‌
▪ فیبر: ۰/۳ گرم‌



نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه: