دو شنبه 1 خرداد 1391برچسب:, |
|
کیک سیب معطر |
 |
مواد لازم
▪ روغن زیتون: ۳ قاشق غذاخوری
▪ شكر دانه ریز یا آسیاب شده: سه چهارم فنجان
▪ تخم مرغ زده شده: ۲ عدد
▪ اسانس وانیل: ۱ قاشق چایخوری
▪ آرد الك شده: ۱ لیوان
▪ ادویه پای سیب: یك و یك دوم قاشقچایخوری
▪ سیب ورقه شده و بخارپز: ۴۰۰ گرم
▪ پوست لیموترش رنده شده: ۱ قاشقچایخوری
▪ كشمش پلویی: یك دوم لیوان
طرز تهیه
ابتدا روغن و شكر را در یك كاسه بزرگمخلوط كرده و وانیل و تخم مرغها را به آن اضافهكنید. آنگاه آرد و ادویه را در یك كاسه ریخته ومخلوط كنید و همچنین سیب، پوست لیمو وكشمش را نیز به همین ترتیب مخلوط كنید. درمرحله بعد، از مخلوط آرد و مخلوط سیب بهتناوب به مخلوط تخم مرغ اضافه كنید. سپسمخلوط را در یك ظرف كیك به قطر ۲۲/۵سانتی متر و ارتفاع ۱ سانتی متری كه قبلا آن راچرب كردهاید بریزید. در مرحله آخر ظرف را باحرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد یا ۳۵۰ درجه فارنهایت و به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه بگذارید بپزد، تازمانی كه سطح كیك طلایی رنگ شود. نكته قابلتوجه اینكه، قبل از خارج كردن كیك از قالب، ۵دقیقه صبر كنید تا خنك شود.
● ارزش غذایی:
▪ كالری: ۱۸۱ كیلوكالری
▪ چربی: ۵/۳ گرم
▪ كلسترول: ۳۳ میلیگرم
▪ فیبر: ۰/۳ گرم
نظرات شما عزیزان:
|
|
|
|
|